Vakantiebeurs Amsterdamvakantiebeurs Breda

RONDREIS PERU

Reisbureau ToPeru is de specialist in Peru reizen. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke individuele rondreis Peru. U kunt kiezen uit door ons samengestelde RONDREIZEN óf zelf uw reis samenstellen met behulp van onze BOUWSTENEN PERU. Maar ook maatwerk is geen probleem. U kunt ons in dat geval vragen een rondreis op maat  samen te stellen die geheel is afgestemd op uw wensen. Naast complete rondreizen kunt u bij ons vliegtickets naar Peru en binnenlandse vluchten boeken. Ook reizigers die Peru en Bolivia willen combineren zijn bij ons aan het goede adres. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij sturen u in alle gevallen graag een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor gebruik maken van ons OFFERTE aanvraag formulier.

Meer informatie

HOTELS PERU

Wij hebben in de belangrijkste steden in Peru hotels en hotelketens geselecteerd waarmee wij nauw samenwerken. Deze hotels en hostals hebben wij ook opgenomen in onze Peru reizen. De hotels zijn gekozen op grond van hun goede prijs-kwaliteit verhouding, hun ligging, comfort en gastvrijheid. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens uw Peru reizen in hotels verblijft waar u zich op uw gemak voelt en die zich onderscheiden door hun locatie en service. Bezoek onze pagina met hotels in Peru en krijg zelf een indruk van ons aanbod.

Meer informatie

INFO PERU

Wij hebben naast onze Peru rondreizen en bouwstenen ook veel informatie over Peru voor u bij elkaar gebracht, zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden die Peru biedt en kunt zien welke van onze Peru reizen u het meeste aanspreekt. Cultureel, avontuurlijk, sportief  of een combinatie hiervan. Vind informatie over het weer in Peru, de beste reistijd, de hoogtepunten, achtergrondinformatie over het land en haar bewoners, de Inca Trail en een heleboel praktische informatie die van pas kan komen als u besluit een rondreis in dit fascinerende land te maken. Als u op zoek bent naar een individuele rondreis Peru maar het lastig vindt om een keuze te maken uit de rondreizen op onze website óf als u meer informatie wenst over onze rondreizen dan kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

ToPeru.nl is onderdeel van PeruHolandaTours - © 2019

Powered by Nederlink