OFFERTE RONDREIS PERU

Voordat u uw favoriete rondreis boekt kunt u bij ons een vrijblijvende offerte voor uw rondreis Peru aanvragen. Dit geldt voor de 5 rondreizen die op onze website staan maar ook voor onze reizen op maat. Bovendien heeft u bij reisbureau ToPeru veel keuzevrijheid. Zo boeken wij graag uw vliegticket naar Peru maar u kunt het ook zelf doen. U kunt een Peru rondreis van onze website kiezen maar ook uw eigen rondreis samenstellen met onze bouwstenen Peru. En we zijn ook nog eens flexibel bij het regelen van uw vervoer (vliegtuig, bus). Uw rondreis is onze zorg.

EEN OFFERTE VOOR EEN RONDREIS PERU AANVRAGEN EN BOEKEN

Rondreizen

Kies een Peru rondreis  uit ons pakket, te vinden onder Rondreizen Peru, en ga vervolgens naar de pagina Offerte Peru Rondreis om uw rondreis aan te vragen. Hier kunt u precies aangeven voor welke rondreis u een offerte wilt aanvragen. De prijzen op onze website zijn een indicatie. Naast een keuze uit de rondreizen op onze website kunt u ook uw eigen Peru rondreis samenstellen uit de bouwstenen onder Bouwstenen Peru bij ‘Rondreizen Peru’ en dit aangeven op het offerte-formulier na aanklikken van het rondje bij  ‘zelf samenstellen’.  Als u een rondreis, geheel op maat, wilt dan is dit over het algemeen mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op via email

Hotels

Bij ToPeru kunt u een voorkeur uitspreken voor één of meer van de hotels op onze website zodat wij die in uw rondreis  kunnen opnemen. Als u dat wilt kunt u dus één of meer hotels naar keuze opgeven. Gebruik hiervoor de code die bij ieder hotel vermeld staat en typ deze in het vakje ‘opmerkingen’ van het offerte-formulier. U kunt ook in het algemeen aangeven naar wat soort hotels uw voorkeur uitgaat en wij kunnen daar dan een passend hotel bij uitzoeken. Het is echter wel zo dat de uiteindelijke keus van het hotel mede zal afhangen van de beschikbaarheid. Als het hotel van uw voorkeur is volgeboekt zullen wij proberen een gelijkwaardig hotel daarvoor in de plaats te stellen.

Vlucht naar Peru

Wij kunnen voor u de retourvlucht naar Lima boeken, zowel vanuit Nederland (Amsterdam) als vanuit België (Antwerpen, Brussel) of Duitsland (Düsseldorf). Dit is optioneel, u kunt uiteraard ook zelf uw ticket boeken. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte voor uw vliegreis naar Peru aan. Een boeking is afhankelijk van de beschikbaarheid. In het algemeen geldt hoe vroeger u boekt, hoe meer kans op goedkope tarieven.

Binnenlandse vluchten

Deze zullen wij voor u boeken in combinatie met uw rondreis Peru. Eén en ander is mede afhankelijk van uw wensen (er zijn verbindingen die alleen per binnenlandse vlucht worden uitgevoerd maar er zijn ook trajecten waarop u de keus hebt uit de bus of een binnenlandse vlucht). Wij kunnen u hierin adviseren. De prijs zoals vermeld bij onze tours is gebaseerd op het vervoer zoals dat beschreven staat in het tour programma. Voor de binnenlandse vluchten werken wij onder andere samen met StarPerú.

Aanvraagformulier voor een offerte rondreis Peru

Indien wij een volledig ingevuld offerte aanvraagformulier van u hebben ontvangen zullen wij u vervolgens een offerte met prijsopgaaf doen. Pas als u onze offerte met prijsopgave accepteert dient u een vooruitbetaling te doen. Zie hieronder bij ‘Boeking’.

BOEKEN RONDREIS PERU

ToPeru beschouwt een boeking als geaccepteerd indien de offerte-aanvraag van de betreffende reis door ons is bevestigd door middel van het toesturen van een offerte met prijsopgave en wij de offerte door u ondertekend retour hebben ontvangen. Bij ondertekening verplicht de KLANT zich een vooruitbetaling te doen van minimaal 30% van het totale bedrag van de reis, en in het geval van een groep (>10 personen) 50%, binnen 7 dagen na ondertekening van de offerte. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de reis op onze rekening te zijn bijgeschreven. In het geval de boeking binnen 30 dagen voor vertrek wordt gemaakt dient het totaal verschuldigde bedrag direct te worden voldaan. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Verkooppunt Star Peru

Wij zijn een officieel verkooppunt voor binnenlandse vluchten van STAR PERU. Vraag vrijblijvend een offerte aan en boek uw binnenlandse vluchten voordelig bij ToPeru.

ToPeru.nl is onderdeel van PeruHolandaTours - © 2020

Powered by Nederlink