VLUCHTEN NAAR PERU

Bij reisbureau ToPeru kunt u naast prachtige rondreizen, ook uw vluchten naar Peru en binnenlandse vluchten in Peru boeken. Vanaf Amsterdam vertrekken er iedere dag directe en indirecte vluchten naar Lima.

Vluchten naar Peru

U kunt bij ToPeru ook uw vliegticket naar Peru boeken. Wij kunnen voor u de vlucht naar Lima boeken maar gezien de huidige markt van vliegtickets is het vaak voordeliger dit zelf te doen. Voor de bestemming Peru kunt u o.a. vertrekken vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Als u vanuit Antwerpen vertrekt kunt u het beste per trein naar Schiphol of Brussel reizen om van daaruit de vlucht naar Lima te nemen.

De rechtstreekse vlucht, vanaf Amsterdam, naar Lima duurt ongeveer 12½ uur. Indirecte vluchten naar Lima gaan o.a. via Parijs, Madrid of de Verenigde Staten en duren meestal  14-25 uur, afhankelijk van de vlucht. De meest comfortabele vlucht is de rechtstreekse vlucht met KLM vanuit Amsterdam. Voor de vluchten met KLM vanuit België kunt u vertrekken vanuit Brussel.

Als u van plan bent om in het hoogseizoen (ongeveer half juni- half september) naar Peru te reizen is het vaak verstandig om uw vliegticket naar Peru op tijd te boeken. Als u vroeg boekt zijn de plaatsen vaak nog wat goedkoper. Als u op het laatste moment boekt betaalt u meestal de hoogste prijs.

Logo KLMLogo IberiaLogo LAN PeruLogo Delta Airlines

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink