IN PERU VAKANTIE DOORBRENGEN

Peru is het ideale land om uw vakantie door te brengen. Natuur, cultuur en avontuur dus voor ieder wat wils.

Peru, de ideale vakantie bestemming

Een vakantie naar Peru is voor velen een weloverwogen keuze. Peru wordt beschouwd als het land met één van de oudste beschavingen van de wereld. Niet alleen de schitterende natuur met haar gevarieerde landschap maar ook  de Peruaanse cultuur en de rijke historie maken dit land tot een populaire bestemming.

Massatoerisme

Maar ondanks dat Peru populair is onder liefhebbers van Zuid-Amerika, is het grootste deel van het land gevrijwaard van massatoerisme.  Peru bevindt zich op het Zuid-Amerikaanse continent en is hier één van de meest diverse landen die u kunt bezoeken. Het is een republiek en telt ruim 32 miljoen inwoners. Ruim een derde van de bevolking woont in Lima. De grote meerderheid van de bevolking bestaat uit indianen en mestiezen.

Reisbureau ToPeru is dé specialist in Peru reizen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u een Peru vakantie op maat te boeken. U reist met ons op individuele basis en doet de excursies in groepen van wisselende samenstelling. Dit geeft u veel vrijheid en maakt het verloop van uw vakantie niet afhankelijk van medereizigers. Bovendien stellen wij, door goed naar uw wensen te luisteren en advies te geven, een rondreis op maat samen.

Peru Vakantie

Via onze website kiest u één van onze zes Peru vakantie rondreizen of stelt u uw eigen rondreis samen met behulp van onze “bouwstenen”. Deze zien er als volgt uit:

Bouwsteen 1: Arequipa & de Colca Canyon | 3 dagen

Niet zo ver van Arequipa ligt de Colca Canyon. Domein van de condor! Bezoek zowel het mooie centrum van Arequipa als het in de Colca Canyon gelegen Cruz del Condor

Bouwsteen 2: Cuzco en Machu Picchu  | 3 dagen

Een bouwsteen die u laat zien hoe de Inca’s met wiskundige precisie hun huizen en tempels bouwden. Bouwsels die door de eeuwen heen talloze aardbevingen hebben doorstaan.

Bouwsteen 3: De Mochica Cultuur | 5 dagen

Deze reis voert langs de oude begraafplaatsen van de Mochica cultuur, een bezoek aan het graf van Senor Sipan, de Citadel van Kuelap en de sarcofagen van Karajía.

Bouwsteen 4: Islas Ballestas & Nazca | 2 dagen

Ten zuiden van Lima ligt Paracas waar de Ballestas eilanden liggen, een paradijs voor vogels en zee-zoogdieren. Nog iets zuidelijker ligt het mysterie van de Nazca lijnen.

Bouwsteen 5: Titicacameer & de eilanden | 2 dagen

Het Titicacameer, de eilanden Taquile & Amantani en de ruïnes van Sillustani zijn een stukje authentiek Peru dat u niet mag missen. Het is alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Bouwsteen 6: Trekking Colca Canyon | 3 dagen

Een prachtige trekking die u naar de bodem van de Colca Canyon voert. Op de laatste dag bezoekt u ook nog het Cruz del Condor, de plaats om condors te spotten.

Bouwsteen 7: Trujillo & Chan Chan | 1 dag

Bezoek in Noord Peru, niet ver van Trujillo,  het beroemde Chan Chan en de piramide van de Maan.

Bouwsteen 8: Tambopata reservaat | variabel

Geniet van het regenwoud en de overweldigende natuur.

Bouwsteen 9: Iquitos| variabel

Iquitos is het handelscentrum aan de Amazone. Volg één van onze regenwoud programma’s.

Bouwsteen 10:  Nationale Park van Manu | variabel

Dit is één van de grootste en (soorten)rijkste beschermde gebieden van Peru. Het gebied van 1,5 miljoen hectare maakt deel uit van zowel het departement Cusco als het departement Madre de Dios. U kunt hier 3-9 dagen verblijven

Bouwsteen 11: Inca Trail | 2 dagen / 1 nacht

Ga de uitdaging aan en loop deze klassieke trekking. Het is wel zaak een goede conditie te hebben en het is aan te bevelen eerst een paar dagen te wennen aan de (grote) hoogte, bijvoorbeeld in Cuzco, voordat u de Inca Trail loopt.

Bouwsteen 12: Rust op Magische Plek | variabel

De Noordkust van Peru biedt fantastische stranden, optimale ontspanning en heerlijke temperaturen, het hele jaar door! Onze strandhuisjes aan de rustige kustlijn van Noord Peru garanderen een ontspannen einde van uw vakantie.

Indien u meer informatie wilt hebben over deze bouwstenen klik dan op onderstaande button.

Neem contact op

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink