HOTELS PERU | COLCA CANYON

Ten noordwesten van Arequipa ligt de Colca Canyon, een schitterend natuurgebied. De Colca Canyon is o.a. bekend van de condors die van de thermiek in de kloof gebruik maken om steeds hoger in de lucht te klimmen. Maar deze streek heeft veel meer te bieden dan de condor. Het is een omgeving met zeer veel natuurschoon waar je ook prachtig kunt wandelen. Kies bijvoorbeeld voor één van de trekkings in de Colca Canyon. Bij reisbureau ToPeru kunt u ook overnachten in het gebied van de Colca Canyon. Een absolute aanrader.

HOTELS COLCA CANYON

Casa Andina Classic Colca

COLCAC

Huayna Capac s/n – Chivay

Casa Andina Classic Colca is gelegen in de Colca Vallei, ongeveer op 3 uur rijden van de stad Arequipa. Het is een rustiek hotel met een ontspannen en huiselijke sfeer. Het beschikt over 52 kamers, 100% niet-roken kamers. Het complex bestaat uit rustieke stenen huisjes met rieten daken en tegelvloeren. Enkele recent gebouwde huisjes hebben hardhouten vloeren en daken.

 

Hotel Colca Llaqta

COLQTA

Calle Jóse Galvez s/n – Chivay

Het Colca Llaqta hotel ligt op een strategische locatie in de Colca Vallei. Het is opgetrokken uit adobe stenen en stro. De architectonische stijl is geïnspireerd op de oude Inca gebouwen.

 

Hotel Kuntur Wassi

VCKWS-758

Cabanaconde,  Richting Cruz Blanca

Het hotel Kuntur Wassi is gelegen in het centrale deel van een avontuurlijk gedeelte van de Colca Canyon. Gelegen op slechts 13 kilometer van het uitkijkpunt (El Cruz del Condor) waar alle bezoekers samenkomen die de condor willen zien. Dit is tevens de enige toegang tot de diepten van de Colca rivier, de oase van Sangallo, de keten van de vulkanen zoals Hualcahualca & Ampato en alle routes voor avontuurlijke trekkings. Om u tijd effectief te besteden en (zeer) vroeg opstaan te vermijden is Cabanaconde als uitvalsbasis zeker aan te raden.

 

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink