REVIEWS REISBUREAU TOPERU

We nodigen al onze klanten uit om zijn of haar ervaringen in Peru, met ons en onze klanten te delen. Hieronder kunt u dus in de reviews over reisbureau ToPeru lezen hoe onze klanten over hun rondreis in Peru en over ons als reisbureau denken.

Geweldige reis tot in de puntjes geregeld

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2024

Mijn man en ik kijken terug op een geweldige rondreis van 3,5 week in Peru. ToPeru heeft alles voor ons geregeld: van het eerste reisvoorstel waarin al onze wensen verwerkt waren, het opvolgen van onze ervaringen en belevenissen tijdens de vakantie tot het evalueren na terugkomst. Wij voelden ons erg in de watten gelegd bij elke vlucht, nachtbus, hotel, excursie waar wij aankwamen. Er stond bij aankomst altijd al iemand klaar om ons naar de volgende bestemming te brengen of om ons uitleg te geven over de volgende stap in onze reis. De excursies en hotels waren zeer goed verzorgd en de lokale agenten deden erg hun best om het ons naar de zin te maken. Over het algemeen vonden wij de mensen in Peru heel vriendelijk en behulpzaam. Peru is een fantastisch land waar wij nog lang met veel plezier aan gaan terug denken. Vooral de Inca Trail van vier dagen naar Machu Picchu en de aanrader van ToPeru om als voorbereiding hierop de drie-daagse trekking door de Colca Canyon te doen, zijn om nooit te vergeten. Wij raden Peru aan iedereen aan en boek dan vooral ook via ToPeru, want Dirk en Hugo ontzorgen je volledig en kennen de mooiste hotels, excursies en bezienswaardigheden. Persoonlijk en betrouwbaar. Dank voor alle goede zorgen!

Eva Rademaker-de Leeuw

Familie bezoek met extra

Rated 5,0 out of 5
15 januari 2024

Mijn vrouw en ik wilden onze dochter bezoeken die onderzoek doet in het Peruaanse regenwoud. En ook iets van het land zien. En het moest in de 2 weken kerstvakantie passen die mijn vrouw als docent heeft. Het is een fantastische reis geworden. Heerlijk om 3 dagen bij onze dochter te zijn, in haar eigen habitat. ToPeru heeft er een prachtige reis omheen weten te plannen. Perfect geregeld. Echt genoten!

Bart

To Peru: deskundig en betrouwbaar!

Rated 5,0 out of 5
9 januari 2024

ToPeru heeft in goed overleg in een paar weken een fantastische rondreis door Peru georganiseerd! Ze zijn kleinschalige reisspecialist die zich helemaal op Peru richt en dat merk je aan alles. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant, geven eerlijk advies en zijn flexibel in dingen aanpassen, ook eventueel tijdens de reis! Door hun focus kennen ze de beste gidsen en touroperators voor een onvergetelijke Peru ervaring. Ik kan ze aan iedereen van harte aanbevelen!

Govert

Rondreis Peru 24-07 -01-08-23

Rated 5,0 out of 5
7 september 2023

De rondreis die begon in Cuzco was het tweede gedeelte van mijn bezoek aan dit prachtige land en zijn innemende bevolking. De eerste week bracht ik door in Lima en omgeving. Vanaf het moment dat ik in Lima ruim op tijd met een taxi werd opgehaald die mij naar het vliegveld bracht tot aan de terugreis vanuit Cuzco is alles voortreffelijk verlopen. Prachtige van tevoren gereserveerde plaatsen in het vliegtuig waardoor ik mooie foto's heb kunnen maken,, de excursies per bus en per trein, goede reisgidsen die Spaans en Engels spraken en indien nodig hulp boden, voldoende pauzes, goede hotels, de overweldigende natuur en als topervaring het bezoek aan Machu Picchu. De mogelijkheid dat je in geval van nood op ieder moment To Peru kon bereiken was een hele geruststelling.

George van der Haagen

Rondreis Peru

Rated 5,0 out of 5
4 september 2023

Wat heb ik een fantastische vakantie in Peru gehad, echt geweldig. En Dirk van Toperu wat heb je dit allemaal fantastisch voor me geregeld, gewoon alles uit handen genomen. Overal werd ik opgehaald en naar toegebracht, ik heb geen moment gedacht: o komt dit wel goed. Ik was alleen naar Peru gegaan voor een rondreis, maar kon door jullie goede zorgen, zorgeloos genieten van mijn fantastische reis

Sandra Pijnaker

geweldige vakantie

Rated 5,0 out of 5
22 augustus 2023

Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad!! Peru is een heel mooi land, met vriendelijke mensen, overweldigende natuur en een rijke cultuur. Ons reisprogramma was heel goed uitgestippeld door ToPeru. Absoluut een aanrader! Alle excursies, alle tranfers, alle hotels, het was allemaal van het begin tot het einde top geregeld.

gerard alberts

Geweldige rondreis

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2023

In september/oktober zijn wij 3 weken op reis geweest door Peru. Wat een fantastische ervaring! Zoveel gezien, gedaan en meegemaakt. De hele reis was dankzij ToPeru super goed georganiseerd, we hoefden ons nergens zorgen om te maken. Ideaal! Ons vervoer stond telkens voor ons klaar, de gidsen waren erg vriendelijk en de hotels zagen er goed en verzorgd uit. Al met al een ervaring om nooit te vergeten!

Sabrina

Rondreis Peru september en oktober

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2022

Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Peru. Lima, Arequipa, Cusco en de jungle in Porto Maldonado. Fantastisch!! 4 binnenlandse vluchten, alles super goed geregeld door Dirk. Overal stond er iemand op ons te wachten en alle tours waren super goed geregeld. Van te voren en tijdens onze reis was het contact met Dirk ook heel fijn. Beter kan gewoon niet. Super bedankt voor alle hulp en het meedenken!!!

Hennie Aartman

Goed georganiseerd !

Rated 5,0 out of 5
29 september 2022

Wat een prachtige, leuke en actieve reis hebben wij gehad ! Waarom wij To Peru ten zeerste aanbevelen: alle activiteiten (en hotels) worden vastgelegd middels vouchers met tel.nr.! van betreffende organisatie (en dat waren er velen bij ons) èn met een bijbehorend zéér gedetailleerd reisschema qua data, organisatie, tijden en aandachtspunten. Over de meerdaagse trekkings kregen we ook extra informatie incl. paklijst. Dit alles ruim van te voren; wij konden op deze manier goed voorbereid op reis gaan. Tijdens de reis was To Peru (Dirk) goed en snel bereikbaar (via whatsapp) toen wij een hotel wilde wijzigen. Alles sloot goed op elkaar aan en ook met het wennen op hoogte te zijn is goed rekening gehouden. Knap dat jullie dit op afstand en met tijdverschil zo goed hebben kunnen regelen. Dank Dirk en Hugo voor deze geweldige reiservaring !

Janneke Kruse

Onvergetelijke rondreis

Rated 5,0 out of 5
14 september 2022

Toperu had werkelijk voor alles gezorgd en alles was tiptop in orde. Onvergetelijke lares trek gedaan met geweldige gids, kok and horseman in een adembenemend landschap. Er waren meerdere hoogtepunten, echt een land dat alles heeft. het was een schitterende reis waar nog veel aan terug denken. Dirk je bent TOP.

Ann

BINNENLANDSE VLUCHTEN PERU

Wij verkopen ook tickets voor binnenlandse vluchten in Peru. LATAM, JETSTAR, SKY en meer. Boek uw binnenlandse vluchten voordelig bij ToPeru.

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink