googlefb33916f00e95bd8

OVER TOPERU

ToPeru is het online reisbureau met hart voor de reiziger die zonder zorgen het mooie Peru wil bezoeken. Wij zijn de Peru specialist met alles in huis voor een fantastische rondreis in Peru. U kunt een complete rondreis bij ons boeken maar ook losse bouwstenen, binnenlandse vluchten of trekkings. Wij proberen, samen met u, de rondreis samen te stellen die het beste bij u past. Uw reis naar Peru is bij ons in goede handen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Beste reizigers

Hartelijk welkom op de website van reisbureau ToPeru, online reisbureau en Peru specialist.

 

Wij zijn een klein, gespecialiseerd reisbureau dat zich tot doel heeft gesteld haar klanten een onvergetelijke rondreis in Peru te bezorgen. U kunt bij ons terecht voor informatie en een persoonlijk advies. Een reis naar Peru is immers voor de meeste reizigers een weloverwogen keuze en dan wilt u ook goed geïnformeerd worden. Bij ToPeru bent u als klant niet slechts een nummer maar krijgt u nog persoonlijke aandacht.

 

U kunt op onze website één van de zes rondreizen kiezen die wij voor u hebben samengesteld maar u kunt ook zelf uw rondreis samenstellen met behulp van onze bouwstenen. Als u liever maatwerk wilt denken wij graag met u mee en stellen dan aan de hand van uw wensen een rondreis op maat samen.

 

Iets over mijzelf. Voordat ik naar Nederland kwam heb ik in Peru meer dan 18 jaar in de toeristische sector gewerkt. In die periode heb ik veel verschillende functies uitgeoefend. Zo heb ik bij diverse reisbureaus in Lima en Cuzco gewerkt, heb ik rondreizen georganiseerd en ben gids geweest in Lima. Toen ik in 2005 naar Nederland kwam besloot ik om mijn droom te volgen en een eigen reisbureau te beginnen. Door de vele goede contacten en relaties die ik in Peru heb opgebouwd kunnen wij u reizen van een uitstekende kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs.

 

Inmiddels zijn wij als reisbureau al weer meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse en Belgische reismarkt en hebben we de mogelijkheden voor rondreizen flink uitgebreid, o.a. te zien aan het uitgebreide aanbod van bouwstenen op onze website. En……….. we hebben niet alles op de website staan dus mist u iets, vraag het ons dan gerust. Of u nou de klassieke hoogtepunten ten zuiden van Lima wilt bezoeken of kiest voor het minder bekende noorden van Peru, wij kunnen u in bijna alle gevallen wel verder helpen.

 

Bovendien boekt u bij ToPeru met SGR garantie . Wel zo prettig, zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan (zie ook onze algemene voorwaarden artikel 16)

 

Wij vernemen graag uw wensen en hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit, en tevredenheid van onze klanten staan bij ons voorop. Stuur ons gerust een email als u meer informatie wenst of vul het offerte-formulier in.

 

Met vriendelijke groet,

Hugo Luis Obregón Marquina
Algemeen directeur, ToPeru

 

Verkooppunt Star Peru

Wij zijn een officieel verkooppunt voor binnenlandse vluchten van STAR PERU. Vraag vrijblijvend een offerte aan en boek uw binnenlandse vluchten voordelig bij ToPeru.

ToPeru.nl is onderdeel van PeruHolandaTours - © 2019

Powered by RealGen