OVER TOPERU

ToPeru is het online reisbureau Peru met hart voor de reiziger die zonder zorgen het mooie Peru wil bezoeken. Wij zijn de Peru specialist met alles in huis voor een fantastische rondreis in Peru. U kunt een complete rondreis bij ons boeken maar ook losse bouwstenen, binnenlandse vluchten of trekkings. Wij proberen, samen met u, de rondreis samen te stellen die het beste bij u past. Uw reis naar Peru is bij ons in goede handen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Reisbureau ToPeru

Hartelijk welkom op de website van reisbureau ToPeru. Online reisbureau en Peru specialist.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd reisbureau dat zich tot doel heeft gesteld haar klanten een onvergetelijke rondreis in Peru te bezorgen. Dit doen wij door, samen met u, de rondreis samen te stellen die u voor ogen heeft. Maatwerk is onze kracht. U kunt bij ons terecht voor informatie over Peru en een persoonlijk advies. Een reis naar Peru is immers voor de meeste reizigers een weloverwogen keuze en daarbij hoort goede informatie. Bij ToPeru bent u als klant niet slechts een nummer maar krijgt u nog persoonlijke aandacht. Op onze website staan zes individuele RONDREIZEN die wij voor u als reisbureau hebben samengesteld. Met behulp van onze BOUWSTENEN kunt ook zelf uw rondreis samenstellen. En als u zelf een idee voor een rondreis heeft, dan denken wij graag met u mee.

De directeur en oprichter van ToPeru is geboren en opgegroeid in Peru: “Voordat ik naar Nederland kwam ben ik in Peru meer dan 18 jaar in het toerisme werkzaam geweest. In die tijd heb ik veel verschillende functies vervult bij uiteenlopende bedrijven in de toeristische sector. Zo heb ik o.a. bij diverse reisbureaus in Lima en Cuzco gewerkt, heb ik rondreizen georganiseerd en ben gids geweest in Lima. Toen ik in 2005 naar Nederland kwam besloot ik mijn droom te volgen en een eigen reisbureau te beginnen. Peru is een prachtig land en een bijzondere reisbestemming. Ik vind het dan ook fantastisch om onze klanten door middel van onze rondreizen kennis te laten maken met mijn land”.

In 2007 heeft ToPeru zich ingeschreven bij de KvK en zich langzaam maar zeker een plek veroverd op de markt van gespecialiseerde reisbureaus.  Inmiddels zijn wij als reisbureau al weer ruim 15 jaar actief op de Nederlandse en Belgische reismarkt en hebben we de mogelijkheden voor rondreizen flink uitgebreid. Lang niet alles wat wij in Peru kunnen organiseren staat op onze website vermeld. Dus mist u iets, vraag het ons dan gerust. Of u nou de klassieke hoogtepunten ten zuiden van Lima wilt bezoeken of kiest voor het minder bekende noorden van Peru, wij kunnen u in vrijwel alle gevallen verder helpen. Door de vele goede contacten en relaties die wij in Peru hebben opgebouwd kunnen wij u reizen van een uitstekende kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Bewust doen wij zoveel mogelijk zaken met lokale Peruaanse ondernemers zodat het geld terechtkomt bij de lokale bevolking.

Bovendien boekt u bij ToPeru met SGR garantie. Wel zo prettig want zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan (zie ook onze algemene voorwaarden artikel 16)

Laat ons weten wat u in Peru wilt zien en wij gaan voor u aan de slag. Kwaliteit en tevredenheid van onze klanten staan bij ons voorop.  Stuur ons gerust een e-mail als u meer informatie wenst of vul het OFFERTE-FORMULIER in.

Met vriendelijke groet,

Hugo Luis Obregón Marquina
Directeur, ToPeru

BINNENLANDSE VLUCHTEN PERU

Wij verkopen ook tickets voor binnenlandse vluchten in Peru. LATAM, JETSTAR, SKY en meer. Boek uw binnenlandse vluchten voordelig bij ToPeru.

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink