Rondreizen in Peru is een bewuste keuze

Wij zijn een online reisbureau gespecialiseerd in rondreizen in Peru. Hier bent u aan het juiste adres voor prachtige individuele reizen, vliegtickets naar Peru, binnenlandse vluchten of een reisadvies. Wij verzorgen dus geen groepsreizen. U reist zelfstandig en wij regelen de tickets, overnachtingen en excursies. En ’s avonds kunt u ongestoord uw eigen gang gaan. Onze rondreizen Peru zijn actief en avontuurlijk. Maar we hebben ook een aantal locaties om lekker uit te rusten. Een voorbeeld hiervan is de noordkust van Peru waar het altijd mooi weer is.

U kunt een complete rondreis bij ons boeken maar ook vliegtickets naar Peru, binnenlandse vluchten en hotels. Wij proberen, samen met u, de rondreis samen te stellen die u voor ogen heeft.

Onze Rondreizen:

Bij ons is het mogelijk uit zes verschillende rondreizen te kiezen:

  • Absoluut Peru
  • Hart van Peru
  • Machu Picchu en Manu
  • Noord Peru
  • Pittoresk Peru
  • Veelzijdig Peru

Meer informatie

Rondreizen Peru

Individuele rondreizen Peru

Al onze Peru reizen zijn individuele rondreizen. Ons doel is om u een onvergetelijke tijd te bezorgen in dit prachtige land. Vandaar dat wij bij ToPeru altijd bereid zijn advies op maat te geven. Dit kan zowel telefonisch als persoonlijk. Peru is een uitgestrekt land en heeft veel te bieden voor de liefhebber van cultuur, natuur, avontuur en ontspanning. Excursies worden gedaan in kleine groepen en onder begeleiding van een Engelssprekende gids.

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink