HOTELS PERU | CUZCO

Cuzco is een stad om in je hart te sluiten. Een stad waar je makkelijk meerdere dagen kunt doorbrengen. Naast het bekende Plaza de Armas in het centrum van de stad heeft Cuzco nog vele andere bezienswaardigheden, zoals de kathedraal en de tempel van de zon. Het is bovendien ook een hele sfeervolle stad met idyllische pleintjes, nauwe steegjes en gezellige terrasjes. Ook 's avonds kunt u terecht in de vele restaurants en cafés die Cuzco kent. Onze hotels in Cuzco zijn de ideale locatie om goed de sfeer van de oude Inca stad te proeven.

HOTELS CUZCO

Hotel San Agustín El Dorado

HSADOR

Avenida El Sol 395

San Agustin El Dorado is het perfecte hotel in Cuzco de stad te bezoeken. Het bevindt zich in de buurt van het historische centrum van Cuzco, niet ver van de Tempel van de Zon (Koricancha).

 

Apu Huascaran

APUHUA

Calle Carmen Bajo 257

Gelegen in de levendige wijk San Blas is dit een kleinschalig hostal met een huiselijke sfeer en van alle gemakken voorzien. Het ligt in de buurt van een aantal van Cuzco’s leukste pleintjes maar wel in een rustige straat zodat u ‘s nachts ook rustig kunt slapen.

 

Hotel San Agustin Internacional

CAI16

Calle Maruri 390

Hotel San Agustín Internacional heeft een architectuur die sterk doet denken aan die van Gaudí, en bevindt zich in het hart van Cuzco op slechts 2 blokken verwijderd van de ‘Plaza de Armas’. Hotel San Agustín Internacional heeft 77 kamers en suites. Haar kamers zijn ruim en comfortabel. Alle kamers hebben kabeltelevisie, telefoon en föhn. Overige services zijn o.a. ontbijt buffet, roomservice, restaurant, bar, evenementenzaal, fax, wasserij-service. Het personeel is meertalig.

 

Hostal Tika Wasi

TKWCU

Tandapata 491, San Blas

Het hotel is een harmonieuze mix van moderne en koloniale stijl. Het wordt omgeven door prachtige tuinen en het hotel heeft een spectaculair uitzicht over Cuzco en omgeving.

 

Casa Elena

CUZCEL-074

Calle Choquechaca 162, San Blas

Gelegen op slechts drie blokken van de Plaza Armas in Cusco, het historische centrum van de hoofdstad van het Inca rijk. Het hotel is gevestigd in de oude wijk van San Blas, aan een pleintje, waar u ook het kerkje van San Blas kan vinden.

 

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink