HOTELS PERU | LIMA

Als u uw vakantie in Peru doorbrengt komt in vanzelf in de hoofdstad Lima uit omdat de internationale vluchten in Lima aankomen en vertrekken. Lima heeft een prachtig oud koloniaal centrum dat absoluut de moeite van het bezoeken waard is. Ook het gebied langs de kust wordt steeds aantrekkelijker om te bezoeken. Winkeltjes, boulevards en eethuisjes maken de wijk Miraflores een aantrekkelijke locatie om te verblijven.

HOTELS LIMA

Hotel San Agustín Exclusive

SAELIM

Calle San Martin 550 Miraflores

Hotel Exclusive  is gelegen in het beste deel van Miraflores,  en vlakbij  ‘Larco Mar’ , de stranden van de Stille Oceaan, prima restaurants, terrasjes, bioscopen, winkels, parken en andere attracties. Het ligt heel centraal maar aan een rustige straat. Een ideale uitvalsbasis om Lima te bezoeken.

 

Hotel San Agustín Colonial

SACLIM

Av. Comandante Espinar 310, Miraflores

Hotel Colonial de San Agustín is een hotel in koloniale stijl en bevindt zich strategisch in het financiële centrum en nabij het winkelgebied van de wijk Miraflores, dichtbij het strand, archeologische opgravingen, culturele en winkel centra. Hotel Colonial de San Agustín biedt veel comfort, service en kwaliteit aan haar klanten.

 

Ibis Larco Miraflores

ILMLIM

Av Jose Larco 1140, Miraflores

Vlakbij de kust en winkelcentrum ‘Larco Mar’ gelegen hotel in de populaire wijk Miraflores.

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink