RONDREIZEN PERU

Maak een keuze uit onderstaande Peru rondreizen. Als Peru specialist hebben wij altijd een rondreis die past bij uw wensen en die garant staat voor een bijzondere vakantie. Peru is een uitgestrekt land en heeft veel te bieden voor de liefhebber van cultuur, natuur, avontuur en ontspanning. Al onze Peru reizen zijn individuele rondreizen. Excursies worden gedaan in kleine groepen en onder begeleiding van een Engels sprekende gids. Wij hebben zes Peru rondreizen op de website staan maar u kunt met onze bouwstenen ook zelf een reis samenstellen of, samen met ons, een rondreis op maat maken.

Peru Rondreizen

Rondreis Peru 1 | Absoluut Peru

Inca tempel van KoricanchaVan onze Peru rondreizen is dit de meest populaire. De rondreis bestaat uit een ontdekkingstocht van 3 weken door Peru. U maakt een prachtige reis door het zuidelijke deel van Peru waarbij vele hoogtepunten de revue zullen passeren. U bezoekt Lima, de Colca Canyon, Puno, Arequipa, Cuzco maar ook de jungle in Madre de Dios. Bovendien gaat u op sportief gebied de uitdaging van de 4-daagse Inca Trail aan. Deze prachtige rondreis duurt 21 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 2 | Hart van Peru

Een parapenter zweeft boven het strand bij LimaEen compacte rondreis door Zuid Peru waarbij u volop kan genieten van de absolute hoogtepunten van dit Zuid Amerikaanse land. Deze rondreis bestaat uit een mix van cultuur en natuur waarbij u naast een bezoek aan de steden Lima, Cusco en Arequipa ook de prachtige natuur in de Heilige Vallei van de Inca’s en de Colca Canyon ziet. Het hoogtepunt is natuurlijk het bezoek aan Machu Picchu. Een rondreis van 10 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 3 | Machu Picchu en Manu

De groene jungleReis naar Peru en geniet van de diversiteit van dit gevarieerde land. Wij bieden u een afwisselend programma aan met de cultuur van de Inca’s & de natuur van het regenwoud. U bezoekt Lima en de oude Inca stad Cuzco. Maar er is nog een reden waarom deze reis zo bijzonder is. Namelijk een bezoek aan de verloren stad van de Inca’s, Machu Picchu en het ongerepte tropische regenwoud van Manu . Een rondreis van 12 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 4 | Noord Peru

De Kathedraal in Trujillo zit ook in onze Peru rondreizenNiet veel mensen reizen naar het gebied boven Lima. Echter, deze regio is de bakermat van oude pre-Colombiaanse culturen zoals die van Chimú en Moche. Nabij de stad Trujillo, met haar prachtige koloniale gebouwen ligt het beroemde ‘Chan Chan’ dat eens de hoofdstad van het koninkrijk Chimú was. Niet ver van Trujillo ligt de stad Chiclayo met in de nabijheid de Huaca Rajada en het mooiste museum van Zuid Amerika, het Museo Tumbas Reales de Sipán. Een rondreis van 16 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 5 | Pittoresk Peru

Plaza de Armas in CuscoAls u in 2 weken de hoogtepunten van zuid Peru wilt zien is deze rondreis iets voor u.  Bezoek Cuzco en de Heilige Vallei van de Inca’s maar ook het hooggelegen meer van Titicaca. Voor degenen die van een uitdaging houden is er natuurlijk ook nog de 4-daagse Inca Trail met op de laatste dag een bezoek aan Machu Picchu. Tot slot vliegt u naar het Amazone regenwoud om uw vakantie af te sluiten. Een opwindend avontuur van 2 weken waarbij u kennis maakt met de diversiteit van het Andes gebied. Ontdek oude ruïnes en bezoek kleurige markten. Een rondreis van 15 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 6 | Veelzijdig Peru

Een bewolkt Machu PicchuVan onze Peru rondreizen is dit degene die noord en zuid Peru verbindt. De rondreis bestaat uit een ontdekkingstocht van ruim 3 weken door Zuid en Noord Peru. U begint uw reis met een tocht langs de hoogtepunten van Zuid-Peru waarbij vele bijzondere locaties de revue zullen passeren: Lima, de Colca Canyon, Puno, Arequipa, Cuzco en natuurlijk Machu Picchu. Dan gaat u naar Noord Peru waar de pre-Inca beschavingen bij Trujillo en Chiclayo centraal staan. Deze fantastische rondreis duurt 23 dagen.

» Meer informatie

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink