googlefb33916f00e95bd8

RONDREIZEN PERU

Maak een keuze uit onderstaande Peru rondreizen. Als Peru specialist hebben wij altijd een rondreis die past bij uw wensen en die garant staat voor een bijzondere vakantie. Peru is een uitgestrekt land en heeft veel te bieden voor de liefhebber van cultuur, natuur, avontuur en ontspanning. Al onze Peru reizen zijn individuele rondreizen. Excursies worden gedaan in kleine groepen en onder begeleiding van een Engels sprekende gids. Wij hebben zes Peru rondreizen op de website staan maar u kunt met onze bouwstenen ook zelf een reis samenstellen of, samen met ons, een rondreis op maat maken.

Rondreizen Peru

Rondreis Peru 1 | Absoluut Peru

Inca tempel van KorricanchaDeze rondreis Peru bestaat uit een ontdekkingstocht van 3 weken door Peru. U maakt een prachtige reis door het zuidelijke deel van Peru waarbij vele hoogtepunten de revue zullen passeren. U bezoekt Lima, de Colca Canyon, Puno, Arequipa, Cuzco maar ook de jungle in Madre de Dios en u gaat op sportief gebied de uitdaging van de Inca Trail aan. Deze prachtige rondreis duurt 21 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 2 | Hart van Peru

Een parapenter zweeft boven het strand bij LimaEen prachtige rondreis door Zuid Peru waarbij u volop kan genieten van de absolute hoogtepunten van dit Zuid Amerikaanse land. Deze rondreis bestaat uit een mix van cultuur en natuur waarbij u een bezoek brengt aan Lima, Cusco, de Heilige vallei van de Inca’s, Machu Picchu, Arequipa en de beroemde Colca Canyon. Een rondreis van 10 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 3 | Machu Picchu en Manu

De groene jungleReis naar Peru en geniet van de diversiteit van dit prachtige land. Wij bieden u een afwisselend programma aan met cultuur & natuur. U bezoekt Lima, de oude Inca stad Cuzco, de verloren stad van de Inca’s, Machu Picchu en maakt een onvergetelijke reis door het ongerepte tropische regenwoud van Manu . Een rondreis van 12 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 4 | Noord Peru

De Kathedraal in TrujilloNiet veel mensen reizen naar het gebied boven Lima. Echter, deze regio is de bakermat van oude pre-Colombiaanse culturen zoals die van Chimú en Moche. Nabij de stad Trujillo, met haar prachtige koloniale gebouwen ligt het beroemde ‘Chan Chan’, eens de hoofdstad van het koninkrijk Chimú. Bij Chiclayo in de buurt bevindt zich de Huaca Rajada en het mooiste museum van Zuid Amerika, het Museo Tumbas Reales de Sipán. Een rondreis van 16 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 5 | Pittoresk Peru

Plaza de Armas in CuscoMeer van Titicaca, de Heilige vallei (Valle Sagrado), Cuzco, de wereldberoemde Inca Trail, Machu Picchu en het Amazone oerwoud. Een opwindend avontuur van 2 weken waarbij u kennis maakt met de diversiteit van het Andes gebied. Ontdek oude ruïnes en bezoek kleurige markten. Een rondreis van 15 dagen.

» Meer informatie


Rondreis Peru 6 | Veelzijdig Peru

Machu PicchuDeze Peru rondreis bestaat uit een ontdekkingstocht van ruim 3 weken door Zuid en Noord Peru. U begint uw reis met een tocht langs de hoogtepunten van Zuid-Peru waarbij vele bijzondere locaties de revue zullen passeren: Lima, de Colca Canyon, Puno, Arequipa, Cuzco en natuurlijk Machu Picchu. Dan gaat u naar Noord Peru waar de pre-Inca beschavingen bij Trujillo en Chiclayo centraal staan. Deze fantastische rondreis duurt 23 dagen.

» Meer informatie

ToPeru.nl is onderdeel van PeruHolandaTours - © 2019

Powered by RealGen