googlefb33916f00e95bd8

Reizen naar Peru?

Reizen naar Peru? Wij bij ToPeru maken dit graag voor u mogelijk. Wat heeft dit land allemaal te bieden? Of het nu gaat om een korte of langere vakantie, dit land heeft voor ieder wel wat te bieden. Voor avontuurlijke reizigers zijn er genoeg activiteiten te beleven zoals een aantal belangrijke bezienswaardigheden. Denk aan Lima, Paracas, Arequipa, Cuzco, Puno en natuurlijk Machu Picchu.

 

Het klimaat in Peru is over het algemeen mild en aangenaam en de landschappelijke variatie enorm. Zeer droge woestijnachtige gebieden worden afgewisseld met vruchtbare valleien en, meer landinwaarts, is de Andes een dominerende factor met invloed op klimaat en landschap. Uitgestrekte stranden, woestijnen, hoogland, meer dan 6000 meter hoge pieken, jungle en tropisch regenwoud, Peru heeft het allemaal.

Reizen Peru

Lima

Lima is de hoofdstad van Peru en tevens de grootste stad van het land. De stad is door de Spanjaarden gesticht. Samen met het naburige Callao is het de grootste stedelijke agglomeratie van het land met meer dan acht miljoen inwoners. Lima-Callao is tevens de grootste stedelijke agglomeratie van de Amerikaanse westkust. Lima werd op 18 januari 1535 gesticht door Francisco Pizarro, onder de naam La Ciudad de Los Reyes (de “Stad van de Koningen”). De naam Lima is afkomstig van het Quechua woord Rimac (“Spreker”), hetgeen ook de naam is van de rivier die door Lima loopt. Voor meer informatie over deze prachtige stad kunt u altijd contact met ons opnemen bij ToPeru.

Over ons

Wij van ToPeru zijn een klein maar gespecialiseerd reisbureau in reizen naar Peru. Ons doel is dan ook om reizigers hier een onvergetelijke tijd te bezorgen. Wanneer u een persoonlijk gesprek wenst, zullen we u advies geven over hoe u hier een onvergetelijke rondreis kan maken. Een reis naar Peru is immers voor de meeste reizigers een weloverwogen keuze en dan wilt u ook goed geïnformeerd worden. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

 

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek? Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

 

Neem contact op

ToPeru.nl is onderdeel van PeruHolandaTours - © 2019

Powered by RealGen