REIZEN NAAR PERU

Reizen in een land als Peru kan eigenlijk het hele jaar door. Echter tussen ongeveer november en april is het regentijd zodat het in de bergen en het tropisch regenwoud flink kan regenen. De beste tijd om naar Peru te reizen is dan ook grofweg tussen mei en oktober.

Reizen Peru

Voor reizen naar Peru bent u bij ons aan het juiste adres. Immers, wij zijn als reisbureau gespecialiseerd in het samenstellen van zeer complete reizen naar dit mooie land. We bieden zowel korte als lange rondreizen aan. U kunt zonder problemen 4-5 weken in dit uitgestrekte land verblijven zonder zich ook maar een ogenblik te vervelen. Echter, de meeste mensen hebben niet zoveel tijd en daarom zijn wij flexibel bij het samenstellen van uw rondreis. Onze reizen Peru zijn modulair opgebouwd en zodoende eenvoudig langer of korter te maken. Zoals gezegd is er voldoende te zien in Peru. Het land heeft namelijk een schat aan cultureel erfgoed en veel natuurreservaten waarvan een groot deel toegankelijk is voor het publiek. Bovendien zijn er voor de sportieve reizigers ook voldoende mogelijkheden.

Het klimaat in Peru is over het algemeen mild en aangenaam en de landschappelijke variatie enorm. Zeer droge woestijnachtige gebieden worden afgewisseld met vruchtbare valleien en, meer landinwaarts, is er het Andes gebergte dat een grote invloed heeft op zowel het klimaat als het landschap. Uitgestrekte stranden, woestijnen, hoogland, meer dan 6.000 meter hoge pieken, en tropisch regenwoud, Peru heeft het allemaal.

Reizen Peru

Over ons

Wij zijn een klein maar gespecialiseerd reisbureau in Peru reizen. Ons doel is om reizigers een onvergetelijke reis te bezorgen. Wanneer u een persoonlijk gesprek wenst, kunt u op afspraak bij ons langs komen.

 

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek? Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

Neem contact op

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink