BINNENLANDSE VLUCHTEN PERU

Bij Reisbureau ToPeru kunt u, naast prachtige rondreizen, ook uw binnenlandse vluchten in Peru boeken. Vraag ons vrijblijvend om een prijsopgaaf voor deze vliegtickets.

Intercontinentale vluchten naar Peru

U kunt bij ons ook uw vlucht naar Peru boeken tegen een gunstig tarief. Voor het boeken van vliegtickets Peru kunt u ons om een vrijblijvende prijsopgave vragen. Wij hebben daarvoor de volgende gegevens van u nodig.

  • Eerste voornaam voluit (zoals in het paspoort)
  • Achternaam voluit (zoals in het paspoort)
  • Geboortedatum
  • Geslacht

Over het algemeen geldt dat hoe eerder u boekt hoe goedkoper de tickets zijn (uitgezonderd acties van de luchtvaartmaatschappij). Wij kunnen slechts een prijsopgave doen als we de exacte heen- en terugreisdatum van u doorgekregen hebben. Als u na onze prijsopgave de tickets daadwerkelijk wilt boeken stuur ons dan een bevestigingsmail. Wij zullen dan vervolgens een optie-boeking doen voor de betreffende tickets. Wij sturen u dan een factuur. Als de factuur betaald is zullen wij de optie-boeking omzetten in een daadwerkelijke boeking. Meestal zult u de tickets kunnen verkrijgen tegen de door ons gedane prijsopgaaf. Echter, KLM en andere luchtvaartmaatschappijen kunnen te allen tijden en zonder opgave van reden, hun prijzen verhogen hetgeen betekent dat een ticketprijs pas vaststaat als de boeking is gedaan en het ticket is betaald. Mocht de prijs van het ticket omhoog zijn gegaan tussen het moment van onze prijsopgave en de daadwerkelijke boeking dan stellen wij u hiervan op de hoogte en zullen u dan opnieuw om een akkoord op de (nieuwe) prijs vragen.

Binnenlandse vluchten in Peru

In Peru zijn de bekendste luchtvaartmaatschappijen voor binnenlandse vluchten Peru die van LATAM (LAN), JETSTAR, en SKY. LATAM heeft verreweg de meest uitgebreide dienstregeling voor binnenlandse vluchten. Vaak zijn de tickets echter wel  duurder dan die van de andere maatschappijen. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben een gedifferentieerd prijsbeleid wat zoveel betekent dat inwoners van Peru goedkoper kunnen vliegen dan buitenlanders. Dit basistarief is dus niet door mensen van buiten Peru te boeken. Sommige gebieden in Peru zijn alleen goed te bereiken met een binnenlandse vlucht zoals Puerto Maldonado en Iquitos. Veel bestemmingen zijn echter ook goed per bus bereikbaar maar gezien de enorme afstanden in Peru is het soms aan te bevelen om een binnenlandse vlucht te nemen. Wij kunnen u hierin adviseren.

Indien u een Intercontinentale of binnenlandse vlucht wilt boeken neem dan gerust contact met ons op. Geef op het contactformulier de datum en de door u gewenste vlucht op en wij zullen u een vrijblijvende prijsopgave doen.

ToPeru is onderdeel van Ermita BV - © 2024

Powered by Nederlink